2 december 2021

De laatste verlichtingstrends op één rij.

2 min read

In elke goed geplande omgeving moeten verlichting en decor hand in hand gaan. Hiervoor volgen de lampenwinkel verlichtingstrends met bepaalde interieurdecoratienormen. De juiste combinatie voor een goed lichteffect maakt in elke omgeving een groot verschil. Een Lampenwinkel weet als geen ander dat bij grote projecten, het kunstlicht bijvoorbeeld consistent moet zijn met natuurlijk licht.

Onder de weddenschappen van verlichtingstrends in 2021 vallen stijlen zoals minimalisme en industriële inspiratie, naast verschillende slimme technologieën die super hot zijn. Metalen hangers in kopertinten zullen zeker gewaardeerd worden, evenals natuurlijke stoffen zijn al te zien in veel lampmodellen. Als het om verlichting gaat, zijn trends divers en altijd gecombineerd met voortdurend bijgewerkte ontwerpen en technologieën. Bekijk de verlichtingstrends in 2021 volgens diverse lampenwinkels.

Schone verlichting

Het cleane verlichtingsconcept is een van de belangrijkste trends in decoratie en komt nu ook in 2021 met alles op het gebied van verlichting. In dit geval is het doel om de armatuur zelf niet meer te zien. Daarom kan de lichtbron worden verborgen in LED-profielen, wandkandelaars, vloerlampen en tafellampen, enz.

Geïntegreerde verlichting

Een trend die bij lampenwinkel aanwezig is en die voor 2021 met alles komt, is de integratie van omgevingen, evenals hun verlichting. Hiervoor is het noodzakelijk om na te denken over geïntegreerde verlichting in milieuprojecten, vooral residentiële projecten. Met behulp van verlichtingstechnologieën kunnen professionals de omgeving intelligent integreren, zodat deze scheiding goed gedefinieerd wordt. Deze trend naar geïntegreerde omgevingen gaat gepaard met de invloed van de industriële stijl.

Natuurlijke verlichting

Een van de verlichtingstrends in 2021 is daglichttoetreding, een idee dat steeds meer ingang vindt naarmate steeds meer mensen de behoefte voelen om hun huis open te stellen om de natuur binnen te laten. Omgevingen die natuurlijk licht absorberen, zijn meestal lichter en meer ontspannend, omdat warm witte verlichting harmonie en rust kan bevorderen. De focus op energie-efficiëntie creëerde deze behoefte. Goed geplande ramen, texturen die het gebruik van natuurlijk licht bevorderen, zijn al zichtbaar in veel lopende projecten.

Retro verlichting

Andere landen hebben deze trend al overgenomen en arriveerde in Brazilië in sterke kleuren zoals bordeauxrood en mosgroen. Uw toepassing kan zich richten op het creëren van een retro- uitziende omgeving. Voor wie het milieu gewoon een beetje wil verbeteren, kan de retroverlichting een tip zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *