E-learning software voor een voordelige prijs

E-learning het is een fenomeen die de laatste jaren enorm populair is geworden. In ieder bedrijf en school wordt het wel gebruikt om leerlingen op te leiden of om nieuwe werknemers alles te leren wat ze moeten weten voor de baan. Verder kan het er ook voor zorgen dat je jouw skills enorm breed maakt en zo heel breed inzetbaar bent waardoor een bedrijf je niet kan missen en daardoor meer gaat verdienen. Bij Splintt heb je deze e-learning software voor een voordelige prijs voor bedrijven, scholen en voor een particulier.

Zelf je e-learning software maken

e-learning software

Samen met de mensen van Splintt kun je jouw eigen e-learning software maken. Samen ga je deze maken. Jij vertelt wat je ze wilt leren en verzamelt de informatie. Vervolgens gaan de mensen van Splintt aan de slag om deze informatie in deze cursus te verwerken en te onderhouden, zodat iedereen die je wilt dat erbij kan en kan leren erbij kunnen zonder dat hij er zomaar uit ligt of een storing hebben. Als je dan wilt gaan leren krijg je een speciale link naar de website met je cursus en hier kan je inloggen met de gegevens die je hebt gekregen en aan de slag om je kennis te verbreden. 

Een blog

Op de website van Splintt hebben ze een blog staan met allerlei tips om jezelf te ontwikkelen en om te zorgen dat dit zo soepel gaat. Op het moment hebben ze er 8 staan. Dit zijn artikelen waarin je kan zien hoe mensen het beste leren en waar je op moet letten als je zelf de cursus gaat maken.