2 december 2021

Een rugzak voor je studie kiezen met deze tips

2 min read

Ga je binnenkort beginnen met studeren en ben je op zoek naar een nieuwe rugzak? Of Is je oude rugzak onderhand wel aan vervanging toe? Dan kan het best een hele klus zijn om een rugzak te vinden die precies aan jouw eisen en wensen voldoet. Met onderstaande tips wordt jouw zoektocht naar een nieuwe rugzak wellicht al een stuk makkelijker. Je vindt hier een overzicht van zaken waar je allemaal op kunt letten bij het kopen van een nieuwe rugzak.

Het formaat van je laptop

Tegenwoordig heb je voor bijna alles een laptop nodig. Er zijn rugzakken te koop met een speciaal vak voor de laptop, maar het formaat hiervan hangt natuurlijk af van de grootte van je laptop. Weet je het formaat van je laptop niet uit je hoofd, dan kun je dit zelf opmeten.

Hoe stevig moet de rugzak zijn?

Als je niet zoveel spullen mee hoeft te nemen naar je studie, hoeft de rugzak ook niet super stevig te zijn. Zijn er veel boeken die je mee dient te nemen? Dan doe je er goed aan een rugzak aan te schaffen met een stevig rugpaneel en gewatteerde schouderbanden.

Hoe geordend ben je?

Houd je van overzicht, of vind je het wel prima als alles los in je tas ligt? Er zijn veel rugzakken te krijgen met verschillende vakken, zodat je alles goed geordend in kunt pakken. Zo raak je je spullen minder snel kwijt en haal je binnen een handomdraai je notitieblok of pen tevoorschijn.

Het uiterlijk van de rugzak

Ook qua uiterlijk is er veel mogelijk. Er zijn rugzakken te kopen in veel verschillende soorten en maten. En wist je dat rugzakken bedrukken ook erg populair is? Het bedrukken van je rugzak zorgt ervoor dat je rugzak eruit springt tussen alle andere rugzakken van medestudenten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *