2 december 2021

Heftruckcertificaat behalen? Volg deze heftruck cursus

2 min read
veilig kunnen rijden

Na een vrij lange zoektocht naar het perfecte baantje heb ik het toch eindelijk gevonden. SInds een aantal maanden ben ik werkzaam in een functie binnen de logistieke sector en ik vind het helemaal geweldig. Het bevalt niet alleen vanuit mijn kant goed, ook mijn werkgever is heel tevreden. Mijn werkgever is zelfs zo tevreden dat ik een andere functie kreeg aangeboden. Deze functie was me op mijn lijf geschreven en ik heb meteen volmondig ja gezegd. Maar er zat wel een voorwaarde aan vast. Voordat ik aan deze nieuwe functie kon beginnen moet ik een heftruckcertificaat behalen. Om dit certificaat te halen heb ik een heftruck cursus moeten volgen.

lessen voor heftruck

Certificaat in enkele dagen

Toen ik hoorde dat ik een heftruckcertificaat moest behalen had ik verwacht dat dit weken kon gaan duren. Maar dat bleek heel erg mee te vallen! Vanuit het bedrijf waar ik werkzaam ben, ben ik bij Osseforth terecht gekomen, hier kon ik het heftruckcertificaat behalen. Toen ik informatie kreeg over de cursus, kreeg ik te horen dat behalen van dit certificaat geen weken ging duren maar dat dit in enkele dagen al te doen was. En dat was vele malen sneller dan ik had verwacht. Vol goede moed ben ik begonnen aan de cursus. De cursus bestond uit een theorie- en een praktijkonderdeel. Bij beide onderdelen ben ik bij elke stap goed begeleid door de medewerkers. Zo hebben ze mij niet alleen geleerd hoe een heftruck precies werkt, maar ook wat bijvoorbeeld de wettelijke eisen zijn. Wat ik ook erg prettig vond aan deze heftruck cursus, was dat het een cursus was met slagingsgarantie. Dit stelde me net wat meer gerust. Uiteindelijk was mijn cursus heel goed verlopen en heb ik dit certificaat binnen 1 keer gehaald! Binnenkort begin ik aan mijn nieuwe functie en ik kijk er al erg naar uit.

snel kunnen slagen