20 januari 2022

Waarom scrum magneten gebruiken?

2 min read

Scrum is een methode dat teams helpt samen te werken. Het moedigt teams aan om door ervaringen te leren, goed te organiseren terwijl ze aan een probleem werken en na te denken over hun overwinningen maar ook nederlagen zodat ze continu kunnen verbeteren. Deze werkwijze kan overal toegepast worden, dus of je dit nu wilt voor op een school, multimedia bedrijf of misschien wel een ziekenhuis. Het is allemaal mogelijk. Dit is daarom ook een van de redenen waarom scrum zo populair is. Hierdoor zijn er zelfs speciale scrum artikelen zodat je deze methode op de best mogelijke manier kan uitvoeren. 

Voordelen van scrum magneten

Een van de scrum artikelen zijn scrum magneten. Zoals de naam al zegt zijn dit dus geen normale magneten maar speciale scrum magneten. Als je de scrum methode op de juiste manier wilt uitvoeren zijn deze magneten niet weg te denken. Je kan op de scrum magneet schrijven zodat je voor elke categorie of naam een eigen magneet hebt. Daarbij zijn ze herbruikbaar omdat je de naam er ook weer af kan vegen. Door de verschillende kleuren en vormen zijn ze opvallend en kan je ze niet over het hoofd zien. Hierdoor zijn ze ook goed inzetbaar voor jonge kinderen die nog niet kunnen lezen. Door gebruik te maken van de kleuren en vormen, kunnen ze alsnog begrijpen wat ze eventueel moeten doen. Met het gebruik van scrum magneten kan je dus een perfecte planning maken voor je team waardoor er nooit meer wat over het hoofd wordt gezien en voor iedereen duidelijk is wanneer wat, door wie gedaan moet worden. 

Scrum starter pakketten

Omdat de scrum methode nog redelijk nieuw is en niet iedereen meteen weet hoe het werkt, zijn er dus ook speciale starter pakketten. Hierdoor heb je gelijk alles in huis wat nodig is om de scrum methode te gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *